söndag 19 januari 2014

Oljan börjar svämma över

Jag har egentligen inte så mycket att säga om det ganska så väntade debaclet i London ikväll när Chelsea desarmerade United med tre mål av Samuel "Ondska" Eto'o. Det är en reflektion av ett United utan självförtroende, utan ett eget spel eller förmåga att bygga något, speciellt utan både Rooney och van Persie. Det jag däremot vill säga är att det börjar bli pinsamt tydligt att domarna faktiskt är rädda för att dela ut domslut som går emot den slemmiga portugisen som dundrar runt på Stamford Bridges sidlinjer.

Situationen där Azpiliqueta kapade Welbeck bakifrån, mitt i straffområdet, uppmärksammades inte det minsta av domarteamet och avfärdades som en filmning av Viasat-studion. Samtidigt faller blåklädda legosoldater till höger och vänster och Dowds pipa ljuder i ett.

EDIT: Det röda kortet på Vidic kändes väl heller inte "solklart"?

Trots domarinsatsen var dock Chelsea såklart det bättre laget och United fortsätter att vara totalt värdelösa utan Rooney, RvP eller något kompetent mittfält. För Chelsea var det här såklart en viktig vinst i sitt fortsatt pågående fälttåg mot den PL-buckla vi vet att Torres, Terry, Eto'o och Cashley m.fl kommer att lyfta i slutet av maj. Tack för mig.

1 kommentar:

  1. Rafaels tackling då? Som bara blev gult: http://i.minus.com/iL5juqoZUPgkW.gif

    SvaraRadera