torsdag 22 december 2011

sjuk och eländig

Jag är jättsjuk och orkar ingenting och ska därför fatta mig kort.

Först:
Fan vilken hjältematch Tottenham gjorde mot Sunderland. De har absolut gjort bättre matcher den här säsongen, men ingen i lika mycket motvind och med lika mycket oflyt som igår. Matchen var på många sätt också reservernas, hyndornas och hackkycklingarnas match. Till att börja med spelade man STABILT FÖRSVARSSPEL OMG OMG och Gallas var FAKTISKT HELT OKEJ OMG OMG. Detta beror givetvis mycket på Ledley King, men även på avbytaren Sandro, som fick fylla luckan efter Modric.

Sandro skulle vara given på vilket annat PL-mittfält som helst, men får nu istället föra en otacksam tillvaro som tolfte spelare, som också sällan gör jättemycket väsen av sig när han väl får spela. När han mot Sunderland fick chansen från start visade han hur bra han faktiskt kan vara, inte minst när man leder och bara behöver låsa matchen.

I övrigt var ineffektiviteten i vanlig jävla ordning påtaglig, särskilt hos Adebayor.




Angående kvällens match är jag mest förbannad på att Tottenham inte kan ställa upp med ordinarie lag, hade vi gjort det hade jag varit mycket optimistisk. Nu är dock så inte fallet. Det är fruktansvärt mycket inte fallet. Let me paint you a picture:
Så här skulle Tottenhams uppställning se ut om alla var friska:

Fridel
Walker-Dawson-King-AssouEkotto
Lennon-Parker-Modric-Bale
van der Vaart
Adebayor

Supersubs: Huddlestone, Defoe


Mot Chelsea kommer vi troligen ställa upp så här:

Friedel
Walker-Gallas-Kaboul-AssouEkotto
van der Vaart-Parker-Sandro-Modric
Kane
Pavlyuchenko

Supersubs: Livermore, Dos Santos

Alltså det är ett jävla skämt har det någonsin funnits ett så här skadedrabbat lag? Vem faaan är fystränare i Tottenham? Alltså förutom att fem ordinarie är borta (varav vår bästa mittfältare, vår bästa forward och vår bästa back är tre) så måste dessutom Modric avstå från sin favoritposition och lalla omkring på kanten.

Alla fem skadorna är inte definitiva, Adebayor och King och möjligen Bale bedöms ha chanser att kunna starta ikväll. Gud give att så blir fallet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar